About

Jeg er mor til Fraya, mit lille smukke ønskebarn fra januar 2013, og jeg er gift med min dejlige Italienske mand Paolo siden 2008. Jeg bor på Nørrebro og elsker livet og pulsen her. Jeg er uddannet lærer men er semi-hjemmegående mens Fraya er lille. Jeg passer Fraya hjemme sammen et andet barn på hendes alder. Bloggen her handler om ting der interesserer mig; smukke ting, indretning, baby, DIY projekter, madlavning, bagning, rejser, shopping, tips, tricks og meget andet som gør mig glad… Jeg håber at du vil nyde mine indslag og følge med i CasaVoltolina

du kan kontakte mig på mcnanna@gmail.com

 

I am the mother of Fraya, my little gorgeous wish child from January 2013 and married to my wonderful Italian husband Paolo since 2008. I live in Nørrebro and love life and the pulse here. I’m educated as a teacher but am a semi-stay-at-home-mom, while Fraya is little. I take care of Fraya at hoem together with another child of Frayas age. The blog is about things that interest me, things of beauty, decor, baby, DIY projects, cooking, baking, traveling, shopping, tips, tricks and much else that makes me happy … I hope that you will enjoy my blog and follow CasaVoltolina

 

Må du bruge mine billeder?:

De billeder jeg lægger på bloggen må du selvfølgelig gerne bruge, hvis blot der bliver linket til hvor du har taget billedet fra. Jeg ser helst at billeder af min familie ikke bliver brugt andre steder, med mindre det er for at fortælle noget om min blog.

Vil jeg skrive om dín forretning på bloggen?:

Det vil jeg med stor sandsynlighed. Jeg vurderer det selvfølgelig ud fra om jeg mener det er relevant på Casa Voltolina og kan have interesse for mine læsere. Så send mig gerne en mail, og lad os snakke om dine og mine ideer.

Må du linke til min blog?:

Ja! Selvfølgelig… alt det du orker!

Vil jeg teste dit produkt på bloggen:

Det vil jeg sikkert gerne. Men igen kun hvis jeg mener at dit produkt har relevans for det min blog omhandler og for mine læsere. Kontakt mig og vi finder ud af det.

bloglovin
Follow my blog with Bloglovin

 

Advertisements

2 thoughts on “About

    • Hej Jennifer, vi har sat taget på i siderne af reolen med hængsler. Og der hvor taget mødes /tagryggen er den sømmet sammen. Er det til at gennemskue? Eller skal jeg evt. poste nogle billeder?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s